Mediavision söker: Marknadskoordinator med kontorsansvar

9 May 2022

Är du en positiv och social person som trivs bäst i en roll med varierade arbetsuppgifter? Befinner du dig i början av din karriär och letar efter ett roligt jobb med stora utvecklingsmöjligheter? Mediavision söker nu en marknadskoordinator för en hel- eller deltidstjänst i centrala Stockholm. 

Om tjänsten
Som marknadskoordinator med kontorsansvar på Mediavision kommer du att genomföra varierande arbetsuppgifter inom marknadsföring, kommunikation, administration och research. Det inkluderar bland annat att producera nyhetsbrev, skriva pressreleaser, skriva säljmaterial och publicera innehåll på vår hemsida.

Rollen innebär även ett ansvar för kontorets funktion och trivsel, dvs hantera kontakter med leverantörer, svara för att kontoret är representativt, välfungerande och en trevlig arbetsplats. I rollen ingår även ansvar för administrativa projekt/uppgifter.

Utöver detta kommer du att assistera med research och omvärldsbevakning inom analysprojekt.

Om Mediavision
Mediavision startade 1996, är baserat i Stockholm och med Norden i fokus. Vi är strategi- och affärsutvecklingskonsulter inom medieindustrin. Vi hjälper företag att utvecklas genom datadriven marknadsinsikt och business intelligence. Vår rådgivning tar sin utgångspunkt i unik egen data och empiri – med en genuin förståelse för medieindustrins ekosystem och villkor som bas.

Våra kunder är framför allt telekomoperatörer och mediehus inom TV/rörlig bild, online, print, musik med mera. Flera av våra kunder är också internationella aktörer med stort intresse för Norden och nordiska bolag. Vi som arbetar på Mediavision är huvudsakligen civilingenjörer och ekonomer – alla med ett brinnande intresse för medieindustrin och dess affärsmöjligheter. För tillfället är vi tolv researchers, analytiker, projektledare och kommunikatörer. På Mediavision är vi måna om en god teamkänsla.

Om dig
Vi tror att du har studerat digitala medier, kommunikation eller liknande på universitet eller högskola, Hyper Island eller BerghsDet är även meriterande om du har något/några års relevant arbetslivserfarenhet. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du har vana att arbeta med digital kommunikation och ett öga både för detaljer och formkänsla – intresse för eller erfarenhet av formgivning är ett plus.

  • Kunskap inom Officepaketet (speciellt PowerPoint och Excel) ett krav
  • Kunskap inom WordPress, Google Analytics, LinkedIn Business Manager, Editnews samt övriga redigerings/designprogram är meriterande

Du är en social och positiv person med en god taktisk känsla som har lätt för att skapa och bygga relationer oavsett om det är till leverantörer, kunder eller dina kollegor. Du är van att leda och driva ditt arbete självständigt på ett effektiv och strukturerat sätt.

Låter detta intressant?
Vi kan erbjuda ett varierande och roligt jobb med stora utvecklingsmöjligheter, i trivsamma lokaler i centrala Stockholm. Låter detta intressant? Skicka CV och personligt brev till julia.gotborg@mediavision.se. Vid frågor, kontakta oss på 08-52 80 90 90. Vi kallar till intervju löpande under maj/juni 2022.